Musik i Rotationen

Hjem/Musik i Rotationen
Musik i Rotationen 2017-04-12T22:24:49+00:00

7/4-17 åbner Sidesporet ”Rotationen” – vores nye spillested i avisens gamle trykkerihal i Havnegade. Hallen er blevet ombygget af SN og Sidesporet, så den fremstår indbydende til fest og musik. Der er etableret ordnede adgangsforhold også for dårligt gående, nye toiletter, dejligt barområde delvist adskilt fra hallen. Hallen er nænsomt restaureret, så den stadig fortæller bygningens historie. Desuden er der en pragtfuld udsigt over bunden af Holbæk Fjord.

Fra september 2017 starter den nye musiksæson med minimum to koncerter pr. måned. Vi spiller som regel fredage kl 20.30. Doors kl 20. Vi holder åbent efter koncerterne til kl 24 !

Der vil være mulighed for tilkøb af musikmenu i Hotel Sidesporets restaurant. Gæster som benytter sig af denne mulighed, får adgang til Rotationen kl 19.45 via bagindgang fra gården.

Der er ikke nummererede pladser, så det er fri ”Seating”!
Garderobe 20,- kr.
Parkering på Hotel Sidesporets p-plads eller Holbæk Havn.

I løbet af efteråret afvikler vi også to eller tre dansearrangementer med Finn Rainers Big Band.

Musikgenren i Rotationen vil i starten minde om, den musik vi har spillet de sidste 20 år på Sidesporet. Men vi drømmer om at spille mere ”Folk-musik” i løbet af de næste år. Vi skal lige finde vore musikalske ben og finde et frugtbart samarbejde med Musikhus Elværket.

Vi ændrer forsalgsmetoden fra efteråret 17, i det at koncerterne komme til salg i forbindelse med bookingen og ikke kun to gange om året som hidtil. Medlemmerne af Sidesporets Musikklub får fortsat i 2017 mulighed for køb af billetter en uge før andre.

Vi fortsætter på Hotel Sidesporet på ”Kælderscenen” med mindst et månedligt navn ! Samme stil som hidtil.

Musikken arrangeres af en ny afdeling af Sidesporets musikklub. Dvs 20 frivillige, som får det hele til at spille !

God fornøjelse !

Ris og ros og forslag til musik til nielsbo@sidesporet.dk

november

2nov20:30Anne Linnet20:30

Se billederne fra åbningen af ROTATIONEN.

(Tryk på billedet)

X